Anasayfa

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING RESEARCH 

IJFER EKİM 2021

ISSN: 2149-5777

Cilt: 7  –  Sayı: 2

DOI: 10.17932/IAU.IJFER.2015.003/2021.702

IJFER Ekim 2021 Editörün Mesajı

 

Araştırma Makaleleri

Production Of Cold Green Tea With Natural Additives

Atilla Oktamış TANYILDIZ

Elif ÇULHACI

Meral YILDIRIM YALÇIN

PDF
Production Of Probiotic Juice In Fruit Matrix

İzem SÜZGÜN

Tuğçe CEYHAN

PDF
Garlic (Allium Sativum L.) As Functional And Medicinal Food

Asma HARB

Banu Yeşim BÜYÜKAKINCI

PDF
IJFER EKİM 2021 CİLT 7 SAYI 2 DOI LİSTESİ PDF
IJFER